Close

Nieuwe Patient

Uw eerste bezoek

Tijdens uw eerste bezoek brengen we uw mondgezondheid in kaart en trachten we in de mate van het mogelijke de meest dringende problemen te verhelpen. Bij omvangrijkere problemen stellen we u vrijblijvend een stapsgewijze behandelplanning voor.

ANAMNESE

Om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen is het belangrijk dat we op de hoogte zijn van uw gezondheidssituatie. We vragen u dan ook tijdens het eerste bezoek om ons in te lichten over eventuele medische problemen en de voorgeschreven medicatie.

MEE TE BRENGEN NAAR DE PRAKTIJK

Wij vragen u uw identiteitskaart mee te brengen en indien relevant, een verwijsbrief van de doorverwijzende (tand)arts.

BETALING

U kan in onze praktijk betalen met bancontact, kredietkaart of cash.
Wij aanvaarden helaas geen overschrijvingen.

Controle

Wij adviseren u één tot tweemaal per jaar uw gebit te laten controleren, 90% van de urgenties kunnen immers voorkomen worden, indien de patiënt een strikte mondgezondheid aanhoudt. Wij bieden u de mogelijkheid een periodieke herinnering te ontvangen via e-mail.

Een afspraak maken

We doen er alles aan om zowel nieuwe als bestaande patiënten zo snel mogelijk een afspraak te geven. Indien u dit wenst, dan sturen wij u 24u op voorhand een herinnering aan uw afspraak per sms.

Als u een afspraak niet kan nakomen vragen wij u vriendelijk ons hiervan dan tenminste 24 uur op voorhand te verwittigen. Op deze manier kunnen we een andere patiënt helpen en voor u kan dan een afspraak gemaakt worden op een gunstiger tijdstip.

Wenst u meer informatie over onze telefonische bereikbaarheid of wilt u graag een afspraak maken (telefonisch), dan kan u terecht op onze contactpagina.